Voer de code in bij het afrekenen onder "Kortingscode".

Bij kortingscodes moeten de volgende punten in acht worden genomen:

· Heb je de minimale bestelwaarde van de tegoedbon (exclusief verzendkosten) bereikt?

· Heb je al een andere code ingewisseld?

· Zijn alle voorwaarden van de code nageleefd?

Als je aan alle punten hebt voldaan, kun je de cache en cookies van je pc-browser voor de gehele periode wissen. Hierdoor wordt je browser gereset.

Als de code-inwisseling nog steeds niet werkt, kan dit een andere oorzaak hebben.

Neem hiervoor voor het afronden van de bestelling eenvoudig contact op met ons Customer Care Team! ❤️